GDPR KÉPZÉS 2022. NOVEMBERÉBEN A FÜPI KFT. SZERVEZÉSÉBEN

A Független Pedagógiai Intézetben 2018 szeptemberében indítottuk el – azt az immár tizenhét sikeres kurzust megért – 16 órás képzésünket, mely a GDPR által előírtak alapján valamennyi köznevelési intézményben kötelezően megbízandó adatvédelmi tisztviselők (DPO) számára nyújtott elméleti és gyakorlati ismereteket, beható jogszabály-értelmezéssel és számos jogeset-elemzéssel összekapcsolva.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy változatlanul nagy szükség van a képzés iránt, mely nem csak az adatvédelmi tisztviselők, hanem az intézményi adatkezelésben fokozott felelősséggel résztvevők, így az intézményvezetők, vezetőhelyettesek, óvodatitkárok és iskolatitkárok, rendszergazdák, sőt az intézményfenntartók számára is hasznos információkkal, elméleti és gyakorlati tudnivalókkal szolgál mind a köznevelési, mind a szakképző intézmények tekintetében.
A képzés tematikájának részét képezik azok az új ágazati adatkezelési szabályok, amelyek 2022 májusában és júliusában léptek hatályba, továbbá az egyes témák tárgyalásánál ismertetésre kerül a releváns európai bírósági és magyar hatósági esetjog. Különösen fontos eleme a képzés tananyagának az adatvédelmi hatósági ellenőrzés vizsgálati tárgyai és módszertana.
A két napból álló képzésen – mely nem akkreditált – jól használható segédanyagokat is kapnak a résztvevők.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás birtokában hallgatóink adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására elméleti ismeretekkel felvértezve vállalkozhatnak bármely magyarországi köznevelési vagy szakképző intézményben.

A képzés ára: 50.000 Ft
A képzés időpontjai:
2022. november 9. (szerda) 9.00-16.00h
2022. november 16. (szerda) 9.00-16.00h
A képzés helyszíne: ONLINE-ZOOM rendszer
E-mail: intezet@fupi.hu

Szeretettel várjuk a képzésen!