GDPR képzés-Meghívó

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!  Kedves Kolléga!
A Független Pedagógiai Intézetben 2018 szeptemberében indítottuk el – azt az immár tizenkilenc sikeres kurzust megért – 16 órás képzésünket, mely a GDPR által előírtak alapján valamennyi köznevelési és szakképző intézményben kötelezően megbízandó adatvédelmi tisztviselők (DPO) számára nyújtott elméleti és gyakorlati ismereteket, beható jogszabály-értelmezéssel és számos jogeset-elemzéssel összekapcsolva.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre nagyobb szükség van a képzés iránt, mely nem csak az adatvédelmi tisztviselők, hanem az intézményi adatkezelésben fokozott felelősséggel résztvevők, így az intézményvezetők, vezetőhelyettesek, óvodatitkárok és iskolatitkárok, rendszergazdák, sőt az intézményfenntartók számára is hasznos információkkal, elméleti és gyakorlati tudnivalókkal szolgál mind a köznevelési, mind a szakképző intézmények tekintetében.
A képzés tematikájának szerves részét képezik azok az új ágazati adatkezelési szabályok, amelyek 2023. január 1-jén léptek hatályba, továbbá a köznevelési törvény – várhatóan 2023. júniusában hatályba lépőúj adatnyilvántartási és adatkezelési szabályai. Az egyes témák tárgyalásánál ismertetésre kerül a releváns európai bírósági és magyar hatósági esetjog. Különösen fontos eleme a tanfolyami tananyagnak az adatvédelmi hatósági ellenőrzés vizsgálati tárgyai és módszertana.
A két napból álló képzésen – mely nem akkreditált – jól használható segédanyagokat is kapnak a résztvevők.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás birtokában hallgatóink adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására elméleti ismeretekkel felvértezve vállalkozhatnak bármely magyarországi köznevelési vagy szakképző intézményben.

A képzés ára: 50.000 Ft

A képzés időpontjai:
2023 május 11. (csütörtök) 9.00-16.00h
2023. május 18. (csütörtök) 9.00-16.00h

A képzés helyszíne: ONLINE-ZOOM rendszer

Tematikus meghívó:

https://www.fupi.hu/post/the-rising-sense-of-wanderlust

Jelentkezés a képzésre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxPiVXbeQkn94EE6ncQ5rmuTAtgV9fBqdOPe4qBs2hMoyIqA/viewform

Szeretettel várjuk a képzésen:
előadók és a szervező