Események betöltése
Események keresése

Esemény nézetének navigációja

Korábbi Események

Események List Navigation

2023 szeptember

TOLNA VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 14. / 15:00 - 17:00
Szekszárdi Garai János Gimnázium, Szent István tér 7-9.
Szekszárd, Tolna 7100 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Tolna vármegye Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg. A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

SOMOGY VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 15. / 10:00 - 12:00
Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium, Álmos vezér utca 1.
Kaposvár, Somogy 7400 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Somogy vármegye Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg:   A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 18. / 14:00 - 16:00
Avasi Gimnázium, Klapka György u.2.
Miskolc, 3524 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg: A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

GYŐR-MOSON-SOPRON VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 19. / 09:00 - 12:00
Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar – Előadóterem, Liszt Ferenc utca 17.
Győr, Győr-Moson-Sopron 9022 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  - Győr-Moson-Sopron vármegye Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg:   A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

HEVES VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 19. / 15:30 - 17:30
Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium, Ifjúság út 2.
Eger, Heves 3300 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Heves Vármegyei Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg: A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

MEGHÍVÓ / SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 22. / 10:00 - 12:00
Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium, Kiss Ernő utca 3.
Fehérgyarmat, 4900 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg:   A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

BARANYA VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 25. / 15:00 - 17:00
Pellérdi Általános Iskola, Park sétány 2.
Pellérd, Baranya 7831 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Baranya Vármegyei Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg:   A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

MEGHÍVÓ / CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 27. / 15:00 - 17:00
Deák Ferenc Gimnázium, József Attila sgt. 118.
Szeged, Csongrád-Csanád 6723 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Csongrád-Csanád Vármegyei Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg:   A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

VESZPRÉM VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 28. / 15:00 - 17:00
Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola, Megyeház tér 5.
Veszprém, Veszprém 8200 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Veszprém Vármegyei Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg: A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »

MEGHÍVÓ / ZALA VÁRMEGYEI SZAKMAI FÓRUM

2023. szeptember 29. / 13:00 - 16:00
Kölcsey Ferenc Gimnázium – Aula, Rákóczi Ferenc utca 49-53.
Zalaegerszeg, Zala 8900 Magyarország
+ Google Térkép

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar  – Zala Vármegyei Területi Elnöksége szeretettel meghívja a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény vonatkozásában megtartandó szakmai fórumára, mely az alábbiak szerint valósul meg:   A rendezvény az életpályatörvény törvény jogalkotói céljairól, a rendszerszintű változásokról és az új jogintézményekről ad áttekintést. Az előadáshoz tartozó digitális anyag a https://nemzetipedkar.hu/szakmai-segedlet/ linken tölthető le. A szakmai fórumon lehetőség nyílik kérdések feltevésére is. SZERETETTEL VÁRJUK RENDEZVÉNYÜNKRE!

Tudj meg többet »
+ Események exportálása