Meghívó – III. Sonkádi Szabadegyetem

Tisztelt Kolléga!

 

Sonkád Község Önkormányzata (képviseli Iszák Tibor polgármester, iskolaigazgató, mesterpedagógus, a Nemzeti Pedagógus Kar elnökhelyettese), mint szervező 2017. június 28 – július 1. között megrendezi az „Egy csónakban evezünk” Mesterpedagógusok III. Sonkádi Szabadegyetemét. Az elmúlt két évben megvalósított sikeres rendezvény tapasztalatait feldolgozva, minden régi érték megőrzése mellett természetesen újításokat is tervezünk. Kiemelt figyelmet fordítunk azokra a változásokra, amelyek a szaktárca koordinálása mellett valósulnak meg ezekben a hónapokban, illetve tanévben. Több alkalommal szervezünk közvetlen konzultációt az ágazat vezetői és a résztvevő pedagógusok között. Tágabb kereteket biztosítunk a köznevelésben dolgozók tapasztalatcseréjének, tudásmegosztásának.

Az elfogadott felkérések szerint előadóink és témasziget-szereplőin között köszönthetjük többek között az Emberi Erőforrások Minisztériuma miniszterét, oktatási államtitkárát, a Nemzetgazdasági Minisztériumszakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkárát.

A szakpolitikai és fenntartói irányítóknak évek óta fontos a jelenlét a Mesterpedagógusok Sonkádi Szabadegyetemén, és ez idén sincs másképp. Támogatásukat és egyetértésüket bírva tájékoztatom Önt, hogy 2017. május 28-tól a www.sonkadiszabadegyetem.hu honlapunkon elérhető a Szabadegyetem programja és jelentkezési felülete.

Örömmel látom Önt 2017. június 28. és július 1. között a Mesterpedagógusok III. Sonkádi Szabadegyetemén, illetve kérem, hogy hívja fel a programra az illetékességi körébe tartozó intézmények vezetőinek, mesterpedagógusainak figyelmét.

Sonkádi találkozásunkban bízva.

 

A Szabadegyetem programja a következő linken olvasható:

http://nemzetipedkar.hu/wp-content/uploads/2018/03/iii-sonkadi-szabadegyetem.pdf

A mesterpedagógusok III. Sonkádi Szabadegyetemén sajtótájékoztató megtartására 2017.június 29.-én délután 15 órakor kerül sor. Helyszín: Sonkád, Kis Túr kemping, Sonkád külterület 0124 hrsz.

A sajtótájékoztatón részt vesz Dr. Palkovics László államtitkár úr, Dr. Gloviczki Zoltán úr az Oktatási Hivatal elnöke, valamint Iszák Tibor úr a Nemzeti Pedagógus Kar elnökhelyettese.

 

Sonkád, 2017. június 23.

 

Tisztelettel:

Iszák Tibor

Csaholci Általános Iskola Intézményvezetője
Nemzeti Pedagógus Kar elnökhelyettese
Sonkád Község Polgármestere