2019.02.08. Beszámoló az NPK Testnevelés, gyógytestnevelés és sport tagozatának konferenciájáról

[envira-gallery id=”5569″]Tehetsz érte(d) Innovatív módszerek és eszközök  a testnevelésben és a gyógytestnevelésben címmel 2019.február 8-án regionális konferenciát szervezett közösen  a Nemzeti Pedagógus Kar Testnevelés, gyógytestnevelés és sport tagozat és az  ELTE PPK Sporttudományi Intézet-Szombathely. A rendezvény nagy érdeklődést váltott ki sportszakemberek – testnevelők, gyógytestnevelők, egészségfejlesztő tanárok körében.

 

Az eseményt a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke – Horváth Péter , majd az ELTE PPK dékánhelyettese Fábri György köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényt a házigazda intézet nevében H. Dr. habil. Ekler Judit intézetvezető asszony nyitotta meg. Vezér Katalin a Nemzeti Pedagógus Kar Testnevelés, gyógytestnevelés és sport tagozatának elnöke üdvözölte az NPK tagozati elnökségének megjelent tagjait: (Pánger Andrea- Kulcsár Róbert- Panulin Szabolcs- T. Bentzik Judit- Molnár Erika).

Köszönjük H. Dr. habil. Ekler Judit intézetvezető asszonynak, Dr. Nagyváradi Katalinnak, Biróné Dr. Ilics Katalinnak, Tóth Enikőnek, Laki Ádámnak a kiváló szervezést és szakmailag tartalmas előadásokat és gyakorlati órákát. Külön köszönjük a hallgatók áldozatos munkáját.

Vezér Katalin

NPK Testnevelés, gyógytestnevelés és sport tagozat elnök