Mondatbank / TÉR személyes teljesítménycélok

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar szakértői újabb „Mondatbankkal” segítik a pedagógus kollégákat a Pedagógusértékeléshez (TÉR) szükséges személyes teljesítménycélok megfogalmazásával, mely a „Tudástér” – „Segédanyagok” fül alatt, illetve az alábbi linken közvetlenül is elérhető:

Véleményezés / Tiltott tárgyak köre

Tisztelt Kolléga! Az alábbiakban olvasható a Nemzeti Pedagógus Kar – Országos Elnökségének véleményezése a nevelési-oktatási intézményekben a tiltott és a használatában korlátozott tárgyak köréről, valamint a tárgyakra vonatkozó eljárásrend részletes szabályairól szóló kormányrendeletről:

MEGHÍVÓ – ADATVÉDLEMI ISMERETEK KÉPZÉS

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!  Kedves Kolléga! A pedagógusok új életpályájáról szóló 2023. évi LII. törvény számos változást eredményez a köznevelési intézmények személyesadat-kezelésében. Az új szabályokat 2024. január 1. napjától kell alkalmazni. Mindezeket kiegészítve a GDPR és a hazai ágazati törvények előírásaival képzésünk a fenntartók, az intézmény menedzsmentjei, az adatvédelmi felelősök, valamint […]

MEGHÍVÓ-TANÉVNYITÓ KONFERENCIÁRA

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr! Kedves Pedagógus Kolléga! A Független Pedagógiai Intézet TANÉVNYITÓ KONFERENCIÁT szervez, mely az alábbiak szerint kerül megrendezésre.

A teljesítményértékelés helyi protokollja

Tisztelt Kolléga! Sokak kérésére Dr. Kozák András, a Nemzeti Pedagógus Kar jogi szakértője, elkészített a „Teljesítményértékelés helyi protokollja” című  5 slide-ból álló gondolatstrukturáló célú anyagot, mely az alábbi linken érhető el:

Beszámoló-Nógrád vármegyei szakmai fórum

június 11-én, a Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskolában került megrendezésre az országos programsorozat részeként a Nemzeti Pedagógus Kar Nógrád vármegyei szakmai fóruma, mely a pedagógusok teljesítményértékeléséről adott tájékoztatást a szép számmal megjelent érdeklődő pedagógusok számára.