Beszámoló-Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei szakmai fórum

Beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei szakmai fórum

2024.május 30-án került sor a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei szakmai fórumra, melynek Tokaj város adott otthont. A fesztiválkatlan rendezvénytermében 320 fő jelent meg, azt gondolom, hogy kimagasló részvételt tudhat magáénak a területi elnökség.

Vizkeletiné Juhász Judit területi elnök köszöntötte az egybegyűlteket, majd Tokaj város polgármestere, Posta György üdvözölte a vendégeket.

A Szerencsi Tankerület Térségi Alapfokú Művészeti Iskolásainak műsora következett, mely rendkívül színvonalas produkciókból állt.

Szabó Mónika országos elnökségi tag mondott beszédet, melyben kiemelte a rendezvény témájának fontosságát, valamint utalt a megindult változásokra, a pedagógusok megbecsültségének fontosságára és reményét fejezte ki, hogy ez a folyamat folytatódik.

Dr Kozák András a tőle megszokott alapossággal előkészített és megtartott szakmai tájékoztatója következett, mely nagy segítséget jelent az intézmények vezetőinek, akik jelentős létszámát tették ki a hallgatóságnak. András prezentációjában ismertette a teljesítményértékeléssel kapcsolatos jogszabályi környezetet, a határidőket, melyek a bevezetéssel kapcsolatban előttünk  állnak. Példákon keresztül ismertette közérthetően a teendőket.

Az egybegyűltek kérdéseket tehettek fel az előadás végén, majd egyénileg is kezdeményezhettek beszélgetést, kérhettek tanácsokat a felmerülő problémák megoldásához.

Rendkívül hasznosnak ítélték meg a résztvevők a rendezvény megtartását.

Köszönöm Szabó Árpád Tankerületi Igazgató Úrnak a rendezvényhez nyújtott támogatását és a szervezésben, valamint a lebonyolításban végzett munkáját.

Vizkeletiné Juhász Judit területi elnök