Beszámoló-Pest vármegyei szakmai fórum

2024.május 02-án került megrendezésre a Gödöllői Királyi Kastély Barokk Színháztermében a Nemzeti Pedagógus Kar Pest vármegyei szakmai fóruma, mely első abból az előadássorozatból, melyet Dr. Kozák András, a Nemzeti Pedagógus Kar jogi szakértője tart a pedagógusok teljesítményértékeléséről országszerte a területi szervezetek megrendezésében.

A Nemzeti Pedagógus Kar vezetőségét Kiss Zoltán országos elnökségi tag képviselte.

A téma fontos, hiszen hamarosan komoly feladatot jelent, mind intézményvezetői, mind pedig fenntartó szinten is, ezért is nagy öröm számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat a rendezvényre Szabóné Forgács Gabriella Tankerületi igazgató és dr. Kiss Lívia köznevelési és humánpolitikai főosztályvezető a Dunakeszi Tankerület, valamint Veszelovszkiné dr. Csóka Gabriella szakmai vezető asszony a Monori Tankerület képviseletében.

A rendezvény első felében Dr. Kozák András tartotta meg mindenre kiterjedő előadását a témában. Ezt követően szakmai fórum lévén kérdések feltevése, megválaszolására került sor, melyen a megjelent közel száz fő Pedagógus közül a köznevelés minden területét érintően érkeztek az intézményspecifikus kérdések.

Köszönjük a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, Újvári Tamásnak és munkatársának Pásztor Szilviának, hogy impozáns helyszínt biztosítottak rendezvényünknek.

Kovács Andrea Pest vármegyei területi elnök