Beszámoló -Tolna vármegyei szakmai fórum

Beszámoló az NPK Tolna Vármegyei Területi Elnökség szakmai fórumáról

A dr. Kozák András által megtartott szakmai fórumra, túlzás nélkül állíthatom, nagy érdeklődés mutatkozott a vármegyében. A helyszíni regisztrációkkal együtt 85 kolléga vett részt.

Külön öröm hogy jónéhány óvoda és egyházi fenntartású intézmény fogadta el meghívásunkat és vett részt az eseményen. Valamint a Szekszárdi Tankerületi Központ és a Tamási Tankerületi Központ is magas szinten képviseltette magát.

Farkas Sándor vármegyei elnök röviden köszöntötte a megjelenteket és bemutatta az NPK eddigi eredményeit, kiemelve a tárgyalások fontosságát. A megnyitó után dr. Kozák András a tőle már megszokott részletességgel ismertette a teljesítményértékelésre vonatkozó jogszabályokat, azok egymáshoz kapcsolódását és tartalmát. Prezentációjában bemutatta a folyamatban részt vevők szerepét és feladatait, valamint a fontosabb határidőket.  Mivel a jelenlévők köznevelési intézményekből és a fenntartóktól érkeztek így András információi mindenkinek segítséget nyújtottak az előttünk álló feladathoz.

Az előadás a felmerült kérdések megválaszolásával és rövid egyéni beszélgetésekkel zárult.

Köszönöm a Csike Tamás tankerületi igazgató úr és a Tamási Tankerületi Központ munkatársainak a rendezvényhez nyújtott anyagi támogatását és szervezésben, lebonyolításban végzett munkáját.

Farkas Sándor területi elnök