MEGHÍVÓ-ADATVÉDELMI ISMERETEK KÉPZÉS

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!  Kedves Kolléga!

A Független Pedagógiai Intézetben 2018 szeptemberében indítottuk el – azt az immár huszonegy sikeres kurzust megért – 16 órás képzésünket, mely a GDPR által előírtak alapján valamennyi köznevelési és szakképző intézményben kötelezően megbízandó adatvédelmi tisztviselők (DPO) számára nyújtott elméleti és gyakorlati ismereteket, beható jogszabály-értelmezéssel és számos jogeset-elemzéssel összekapcsolva.A tapasztalatok azt mutatják, hogy változatlanul nagy szükség van a képzésre, mely nem csak az adatvédelmi tisztviselők, hanem az intézményi adatkezelésben fokozott felelősséggel résztvevők, így az igazgatók, igazgatóhelyettesek, óvodatitkárok és iskolatitkárok, rendszergazdák, sőt az intézményfenntartók számára is hasznos információkkal, elméleti és gyakorlati tudnivalókkal szolgál mind a köznevelési, mind a szakképző intézmények tekintetében.

A képzés tematikájának szerves részét képezik azok az új ágazati adatkezelési szabályok, amelyek 2024. január 1-jén léptek hatályba, továbbá az adatnyilvántartás és adatkezelés egyes megváltozott normái. Az egyes témák tárgyalásánál ismertetésre kerül a releváns európai bírósági és magyar hatósági esetjog. Különösen fontos eleme a tanfolyami tananyagnak az adatvédelmi hatósági eljárás vizsgálati tárgyai és módszertana.
A két napból álló képzésen – mely nem akkreditált – jól használható segédanyagokat is kapnak a résztvevők.
A képzés elvégzéséről szóló igazolás birtokában hallgatóink adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására elméleti ismeretekkel felvértezve vállalkozhatnak bármely magyarországi köznevelési vagy szakképző intézményben.

A képzés ára: 60.000 Ft

A képzés időpontjai:
2024. február 8. (csütörtök) 9.00-16.00h
2024.február 15. (csütörtök) 9.00-16.00h

A képzés helyszíne: ONLINE-ZOOM rendszer

Tematikus meghívó:
https://www.fupi.hu/post/the-rising-sense-of-wanderlust

Jelentkezés a képzésre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxPiVXbeQkn94EE6ncQ5rmuTAtgV9fBqdOPe4qBs2hMoyIqA/viewform?pli=1

Szeretettel várjuk a képzésen:
előadók és a szervező