ORSZÁGOS KÜLDÖTTGYŰLÉS-EGER-2024.09.18-19.

A Nemzeti Pedagógus Kar Egerben, 2024. szeptember 18-án és 19-én megalakulásának 10. évfordulója alkalmából, ünnepélyes keretek között tartotta meg soron következő Országos Küldöttgyűlését. Az eseményen részt vettek a köznevelés irányítói, fenntartói. A jubileumi Küldöttgyűlésre az országos küldöttek mellett meghívást kaptak a megalakulásban aktívan részt vevő szakemberek, volt országos elnökségi tagok, […]

JUBILEUMI KIADVÁNY

Kedves Kollégák! A Nemzeti Pedagógus Kar 2024. szeptember 18-19-én Egerben tartotta Országos Küldöttgyűlését, egyben ünnepelte 10 éves jubileumát. Az  eseményre egy kiadvány készült, melynek elektronikus változata az alábbi linken tekinthető meg: https://nemzetipedkar.hu/wp-content/uploads/2024/09/10-eves-jubileumi-kiadvany.pdf

MEGHÍVÓ SZAKMAI KONFERENCIÁRA

Tisztelt Kollégák! Dr. Kozák András LL. M.  tanügyigazgatási jogi szakértő A tiltott és használatában korlátozott eszközök használata az iskolában és a kollégiumban  címmel szakmai fórumot tart, melynek Ideje: 2024. szeptember 30-án (hétfőn) 14.00 órai kezdettel Helye:1027 Budapest II. kerület, Frankel Leó út 6. FÜPI Kft. 

Pedagógus béremelés 2025 / sajtótájékoztató

Tisztelt Kolléga! Közös sajtótájékoztatót tartott 2024. szeptember 4-én Dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár és Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke a pedagógus béremelés témakörében.

Szűcs Béláné elismerő oklevelet kapott a Nemzeti Pedagógus Kartól

Testnevelőként Fehérgyarmat és környéke sportéletéért végzett kiemelkedő munkájáért, edzői tevékenységéért és a  pedagógus pályán eltöltött 40 évért elismerő oklevelet kapott Szűcs Béláné Varga Éva, testnevelés-orosz szakos tanár a Nemzeti Pedagógus Kartól. Az oklevelet Iszák Tibor, az NPK alelnöke adta át.

Mondatbank / TÉR személyes teljesítménycélok

Tisztelt Kolléga! A Nemzeti Pedagógus Kar szakértői újabb „Mondatbankkal” segítik a pedagógus kollégákat a Pedagógusértékeléshez (TÉR) szükséges személyes teljesítménycélok megfogalmazásával, mely a „Tudástér” – „Segédanyagok” fül alatt, illetve az alábbi linken közvetlenül is elérhető:

Véleményezés / Tiltott tárgyak köre

Tisztelt Kolléga! Az alábbiakban olvasható a Nemzeti Pedagógus Kar – Országos Elnökségének véleményezése a nevelési-oktatási intézményekben a tiltott és a használatában korlátozott tárgyak köréről, valamint a tárgyakra vonatkozó eljárásrend részletes szabályairól szóló kormányrendeletről: