Szakmai munkájáért miniszteri elismerésben részesült Nikolics Noémi a Nemzeti Pedagógus Kar Idegen nyelvi tagozatának vezetője

Részlet Kisfaludy László helyettes államtitkár úr indoklásából:

„Az Oktatási Hivatal 2017-2018-ban lefolytatott nagymintás idegen nyelvi kutatásának eredményei igazolták, hogy az idegennyelv-oktatás hatékonyságában a korszerű módszertani eszközök alkalmazása és a célnyelvi környezetben szerzett tapasztalat mellett kiemelt szerepet játszik a nyelvtanárok szakmai felkészültsége, motiváltsága.

Az idegennyelv-oktatás hatékonyabbá tétele érdekében elengedhetetlen ezen tényezők támogatása, a meglévő eredmények elismerése, és a további fejlődés lehetőségének biztosítása.

A nyelvtanárok az idegennyelv-oktatás kulcsfontosságú szereplői, akiknek nemcsak egy adott tudományágban kell tudást átadniuk a tanulók részére, hanem a 21. században elengedhetetlen attitűdöket, látásmódot, valamint komplett kompetenciafejlesztést kell megvalósítaniuk.

A kompetenciafejlesztés és az idegennyelv-oktatás fejlesztése terén elért kiemelkedő eredményeket díjazással kívánjuk elismerni, ezért a Nemzeti Pedagógus Kar idegen nyelvi tagozatának vezetőjeként nyújtott munkájáért díjazásban részesül.”

A Nemzeti Pedagógus Kar Idegen nyelvi szakmai tagozata által elért eredmények 2017-2020:

https://nemzetipedkar.hu/wp-content/uploads/2020/11/a-nemzeti-pedagogus-kar-idegen-nyelvi-tagozata-altal-elert-szakmai-eredmenyek-2017-2020.pdf

A MINISZTERI DÍJ ODAÍTÉLÉSÉHEZ SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!